Mødelokaler midt i Odense og midt i Danmark tæt på Odense Banegård

Med Harry's selvbetjente mødelokaler i Odense, tæt på Odense Banegård, er det blevet endnu lettere at holde møder. Du booker blot mødelokalet her på siden og får en kode, som du selv låser dig ind med. Vi sørger for, at mødelokalet står parat, når du ankommer, og at det tekniske fungerer med stik, kabler, internet, whiteboards og andet grej. Men selvbetjening betyder ikke mangel på betjening. Har du brug for assistance, er vi i huset til hverdag og blot et telefonopkald væk om aftenen eller i weekenderne.


Mødelokaler i flere størrelser
Lej mødelokaler i Odense. Du kan booke mødelokaler med plads til alt fra 1 til 48 personer. Flere virksomheder, institutioner og organisationer har allerede set fordelen. De benytter sig af Harry's til fx workshops, kurser, interne møder, medarbejdersamtaler, ansættelsessamtaler salgsmøder og bestyrelsesmøder. Placeringen er så central, som den kan blive i Danmark, og prisen er overkommelig. Hvad vi sparer på personaleudgifter, sparer du nemlig på prisen. Hos Harry´s har vi lave priser og alt er inkluderet.


Gode rammer til dine møder
Hos Harry's får du gode rammer, hvor alle føler sig godt tilpas. Vi har indrettet mødelokalerne med alt det praktiske udstyr, der kan være behov for. Men vi har også suppleret indretningen med et par skæve ting, vi har fundet på auktion eller loppemarked. Det giver nogle jordnære og kreative omgivelser, hvor I samtidig kan arbejde effektivt. Hos Harry´s har vi også lækker mad der giver dine gæster en ekstra god oplevelse.


Centrale mødelokaler
Hvis din virksomhed har medarbejdere, der arbejder på forskellige lokationer i Danmark, er Harry's det oplagte mødested. I sparer både tid og transport, når medarbejdere fra Aalborg og København eller Esbjerg og Roskilde kan mødes på midten.
Mødelokalerne befinder sig tæt på Odense Banegård Center og kan nemt nås til fods, hvis I kommer med toget. For bilister er der gode parkeringsmuligheder tæt ved bygningen.

Skræddersyede arrangementer, events og workshops

Har du et større arrangement i Odense, der skal løbe af stablen, kan vi stå for planlægningen. Vi sørger for en komplet pakke, hvor alt er...

Læs mere

Fast aftale om booking af mødelokaler

Hvis din virksomhed har brug for at booke mødelokaler i Odense løbende, tilbyder vi en fast aftale til en fordelagtig pris.

Læs mere

Lej et fast kontor hos Harry's Møder

Hos Harry's Møder bor også 5 virksomheder der har eget kontor og lejlighedsvis afholder møder.Vi har netop gjort yderligere 1 kontor klar og kan...

Læs mere

Ønsker du mad til dine møder, kan du bestille det, samtidig med at du booker lokalet.

Vores dygtige leverandører sørger for morgenmaden, frokostsandwichen eller eftermiddagskagen. Det er nemt, bekvemt og velsmagende - og til en god pris.

Læs mere